Kategoriler: LGRoot Rehberi

Lg G2 Root Rehberi

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda KG g2 telefonunuzu nasıl rootlayacağınızı anlatacağım.İşlemleri gayet basit bir şekilde anlatmaya çalıştım.Hazırsanız başlayalım.

1-Buradan Usb Driver  indirin ve kurun. Sonra Buradan ioRoot.zip dosyasını bilgisayarınıza indirin ve masa üstüne çıkarın.

2-  “Ayarlar > Cihaz Hakkında ” kısmına gelin “Yapım Numarası” yazan alana arka arkaya 7 defa dokunun. Bu işlemden sonra ayarlar kısmında “Geliştirici Seçenekleri” menüsü eklenmiş olacak. Geliştirici Seçenekleri’ne girin bu alanda “USB Hata Ayıklama” modunu aktif yapın.

3-  USB kablo ile telefonu bilgisayara bağlayın, masa üstüne çıkardığınız İoRoot dosyasının içindeki “root.bat” dosyasına çift tıklayın.

4- Windows Komut penceresi açılacak, komut penceresinde cihaz algılama işlemi tamamlandıktan sonra bağlantıyı kesmenizi isteyecek. USB kabloyu telefondan çıkarın  geliştirici seçeneklerinden hata ayıklamayı devre dışı bırakın. Sonra tekrar USB hata ayıklamayı devreye alın ve USB kabloyu tekrar telefona takın.

5- Cihazınız tekrar algılandıktan sonra Root prosedürüne geçecek ve dosyaları yüklemek için bir tuşa basmanızı isteyecek bu adımı onayladıktan sonra Root için gerekli SuperUser dosyaları telefonunuza yüklenmiş olacak.  Artık Root gerektiren uygulamaları kullanabilirsiniz.

 Not:Root yaptıktan sonra cihazınız için LG tarafından çıkarılan kablosuz OTA güncellemeleri alamazsınız.

Google+

Bir önceki yazımız olan General Mobile Discovery Root Rehberi başlıklı makalemizde discovery root atma, general mobile discovery root yapma ve gm discovery root rehberi hakkında bilgiler verilmektedir.

Paylaş

Son Makaleler

Android Telefonu Rootlamadan PC’ye Yansıtma

Akıllı telefonlarınız, geleneksel olarak bir bilgisayarda yapılan tüm görevleri gerçekleştirmenize olanak tanıyan günlük dijital arkadaşlarınızdır.…

Şub 22, 2024

Samsung Galaxy S24 serisi eSIM ve çift SIM’i destekliyor mu?

Samsung Galaxy S24 serisi bir telefon almayı düşünüyorsanız bu cihazların SIM teknolojisini nasıl uygulayacağını merak…

Oca 23, 2024

RCS vs SMS: Fark nedir?

Mesajlaşma, her modern akıllı telefonun mükemmel bir işlevidir; çünkü mesajlaşmanın faydaları, birisini telefonundan aramaya kıyasla…

Kas 18, 2023

Honor USB Driver Sürücü İndir

Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 için Honor USB Drivers İndirme…

May 6, 2023

Gspace APK İndir

Huawei veya diğer markalar için Google servislerini yüklemek isterseniz bu uygulama tam size göre. Gspace…

Oca 20, 2023

2023’ün PC ve Mac İçin En İyi Android Emülatörleri

Android emülatörleri şaşırtıcı derecede popülerdir. PC'nizde mobil oyun oynamanın birçok avantajı vardır. Kontroller için mouse…

Oca 17, 2023